Tampere Pétanque TPQ ry

On vuonna 1988 perustettu pétanquen erikoisseura, siten olemme Tampereen vanhin pétanqueseura. Toimintamme tähtää pétanquen tunnetuksi tekemiseen ja pelitaidon kehittämiseen Tampereella. Tämän toteuttamiseksi harjoitamme kilpailu-, koulutus-, nuoriso- ja tiedotustoimintaa.

Säännöllisin ja näkyvin toimintamuotomme on peli-iltojen ja kilpailujen järjestäminen.

Kesällä peli-iltoihimme Sorsapuistossa voi osallistua kuka tahansa. Talvisin järjestämme jäsenillemme pelipaikan sisähallissa. Toiminnassamme korostamme myös sosiaalista yhdessäoloa ja viihtyvyyttä: tavalliset peli-iltamme ovat yleensä kuluneet leppoisan yhdessäolon merkeissä, jolloin aloittelijankin on helppo sopeutua ryhmään.

Pétanquekilpailujen järjestämisessä seurallamme on jo vuosien vankka kokemus. Vuosittain järjestämme yhden valtakunnallisen Suomen Pétanque-liiton kilpailukalenteriturnauksen. Tämän lisäksi järjestämme useita PR-luonteisia kilpailuja yhdessä firmojen ja muiden tahojen kanssa. Järjestämme myös useita pienempimuotoisia kilpailuja lähinnä jäsenistöllemme.

Lajin levittämiseksi olemme osallistuneet messuille sekä järjestäneet PR-tilaisuuksia.

Teemme pelimatkoja kotimaassa ja joskus ulkomaillekin. Pyrimme tukemaan jäsenistömme osallistumisia kotimaan arvokilpailuihin. Jäsenistöllemme järjestämme koulutustilaisuuksia säännöistä, tekniikasta, pelin taktiikasta ja valmentautumisesta. Myös peli-illoissa voi oppia pelitekniikkaa ja uusia asioita säännöistä. Uusille pelaajille lainaamme välineitä ja opastamme kuulien hankinnassa.

Tervetuloa pelaamaan kanssamme!